Prestatie code 24005 - ALV - Petitie acupunctuur


Prestatiecode 24005 blijft! 

Eind vorig jaar werd duidelijk dat Zilveren Kruis de prestatiecode per 1 januari van dit jaar zou beëindigen. Vanuit de koepel RBCZ hebben wij vanmiddag te horen gekregen dat Zilveren Kruis op zijn besluit is terug gekomen en dat voor in ieder geval voor 2021 de prestatiecode 24005 gehandhaafd blijft.

Binnen de RBCZ is een speciale werkgroep opgericht die dit voor elkaar heeft gekregen. Deze werkgroep heeft vandaag weer een brief verstuurt om te blijven pleiten voor een eigen prestatiecode voor zowel klassiek natuurgeneeskundige behandelingen en voor massagetherapie, iets dat echt niet als wellness gezien kan worden (daar heeft Zilveren Kruis het over). Langzaam maar zeker boeken we ook hier voortgang.   

Uitnodiging Algemene Leden Vergadering Beroepsvereniging NWP 30 januari 2021
Vanmiddag heeft u van ons een link mogen ontvangen met daarin een uitnodiging voor de algemene ledenvergadering. Deze ledenvergadering zal gehouden worden op 30 januari en zal volledig online plaatsvinden. De bijbehorende stukken staan al op u te wachten via de link die in de email zit. De stukken zijn eventueel te downloaden via deze link.

Het bestuur stelt het op prijs wanneer u vragen heeft deze per e mail te stellen( vragen@nwp-natuurgeneeskunde.nl) en deze voor 26 januari 2021 door te geven.Aanvang van de vergadering is 10:00 en de vergadering zal eindigen om 12:00 uur.

Het bestuur stelt u deelname en aanwezigheid zeer op prijs.

Actieplan Acupuncturist aan het werk
Vanuit de Koepel KAB is er een actie gestart om de acupuncturisten weer ‘open‘ te krijgen.

Het is tijd voor actie, mobiliseer uw patiënten!

Teken de petitieDeze kan je vinden op:Erken acupunctuur als medisch contactberoep - Petities.nl

Erken acupunctuur als medisch contactberoep"Teken de petitie als ook jij vindt dat acupunctuur erkend moet worden als medisch contactberoep! Wij verzoeken Hugo de Jonge, acupunctuur toe te voegen aan de lijst van medische contactberoepen. Hierdoor kunnen wij onze patiënten blijven behandelen in het geval van een crisis (bijvoorbeeld de lockdown)."Verspreid de petitie via Facebook.Vraag uw patiënten om de petitie te tekenen.

Vraag uw patiënten om een persoonlijke brief / e-mail te sturen aan één van vijf kopstukken van het Covid-beleid.