70 jaar nwp

Jong én Vitaal

Het is feest! In 2018 bestaat het NWP namelijk 70 jaar. Een reden om een speciaal evenement op een prachtige locatie te organiseren. Op zaterdag 21 april 2018 bent u van harte welkom in Hotel van Oranje in Noordwijkvoor een boeiend jubileumcongres én feestelijke avond. Wij hebben twee prominente sprekers, die ieder op hun eigen vakgebied, het thema ‘Jong en Vitaal’ luister bijzetten. 


De eerste topspreker is arts en internationaal bestseller schrijver van de boeken ‘Hoe word ik 100’ en ‘Maak je niet dik’, de heer William Cortvriendt. Hij legt ons uit wat we zelf kunnen doen om lichamelijk vitaal te blijven. Hij heeft de wetenschappelijke basis gelegd voor veranderingen in levensstijl die ervoor kunnen zorgen dat welvaartsziekten voorkomen kunnen worden. Gezond oud worden, wie wil dat nu niet!

 

De tweede spreker is niemand minder dan de heer Erik Scherder, hoogleraar Klinische Neuropsychologie, verbonden aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Velen kennen hem van zijn inspirerende optredens bij het tv-programma De Wereld Draait Door. Als geen ander maakt hij de wetenschap over ons brein toegankelijk. Deze middag vertelt hij o.a. over de relatie tussen beweging, gedrag en mentale gezondheid en de werking van muziek in het brein.

 

De middag wordt geleid door de charmante Nina de la Croix. Zij zal op haar eigen wijze zorgen voor een vrolijke noot. Kortom: een middag waarop u alles te weten komt hoe u net als het NWP Jong én Vitaal kunt blijven.

’s Avonds wordt u verwend met een feestelijk diner en kunnen tussendoor de voetjes van de vloer. Genoeg reden u op te geven en samen met ons te proosten op onze verjaardag.

Zowel de middag als de avond worden u als  NWP-lid aangeboden door het bestuur. U kunt zich opgeven via de website. Vervolgens ontvangt u een entreebewijs voor het jubileum. Na 21 januari a.s. wordt de middag opengesteld voor externen voor een symbolisch bedrag van € 70,-. Vol is vol, dus reden om u snel aan te melden! 
Voor vragen kunt u op werkdagen tussen 8.30 en 12.30 uur bellen met het secretariaat op 0495-499919. 

 

Met feestelijke groet,
namens het NWP bestuur,

Ann Jurriëns-Velthorst,
voorzitter

Datum zaterdag 21 april 2018
Locatie   Hotel van Oranje
Kon. Wilhelmina Boulevard 20 
2202 GV  Noordwijk
   
Programma  
12.00 – 12.30 uur Ontvangst
12.30 – 13.45 uur Lunch
13.45 – 17.15 uur Jubileumcongres met sprekers 
William Cortvriendt en Erik Scherder 
onder leiding van Nina de la Croix
17.15 – 18.30 uur Proosten op 70 jaar NWP!
   
18.30 – 22.30 uur Alleen voor leden
Feestelijke dineravond

Bekijk hier de uitnodiging als PDF bestand