Nederlandse Werkgroep van Praktizijns in de Natuurlijke Geneeskunst

Praktijk voor Natuurgeneeskunde en LGT

Praktijk voor Natuurgeneeskunde en LGT
Eelke van der Heide
Kinderhuissingel 4
2013 AS Haarlem
Telefoon: 0251 795384
Plattegrond
Licentie: Na/Ph
Mobiel: 06 1918 1944

www.natuurgeneeskundehaarlem.nl

Aanvullende opleidingen:
Sommige zorgverzekeraars vereisen m.i.v. 2017 aanvullende opleidingen van de behandelaar, deze behandelaar voldoet aan deze voorwaarde.

Opleidingen

Eelke van der Heide haalde zijn diploma met specialisaties lichaamsgerichte therapie en natuurgeneeskunde aan de hogeschool voor natuurgeneeskunde Hippocrates te Bloemendaal.
Zijn jarenlange ervaring met emotioneel lichaamswerk zijn een vruchtbare basis voor zijn praktijk


Route

Met de auto
Vanaf de Westelijke Randweg (N208) volgt u, bij de stoplichten ter hoogte van de ijsbaan, de route Centrum/Amsterdam. U draait vanaf de eerste rotonde de Verspronckweg op. Ook op de volgende rotonde volgt u de route Centrum/Amsterdam en gaat u rechtdoor. Bij de eerstvolgende stoplichten slaat u rechtsaf en rijdt u onder het spoor door. Daarna volgt u de rijrichting en slaat u direct rechtsaf de Kinderhuissingel op. U ziet het pakhuis Olympia nu aan uw rechterhand. U kunt parkeren aan de achterkant bij Seinwezen. Daar vindt u ook de ingang tot het pakhuis.
 
Bekijk hier de plattegrond.
 
Met het openbaar vervoer
Vanaf station Haarlem is het ongeveer 8 minuten lopen. Vanaf het stationsplein steekt u aan de rechterkant de Kruisweg over en loopt u de Rozenstraat in. Iets verder houdt u het Kenaupark aan uw linkerhand. Loop daarna, via de zebrapaden, parallel aan het spoor de Kinderhuissingel op. U loopt nu recht op pakhuis Olympia af. De ingang vindt u aan de achterkant.


Openingstijden

Maandag tot vrijdag. Consulten gaan altijd op afspraak.Terug

Praktijk voor Natuurgeneeskunde en LGT

Mijn naam is Eelke van der Heide. Al vroeg kwam ik erachter welke invloeden negatieve emoties en gedachten op mijn lichaam hadden. Na verschillende therapievormen kwam ik in aanraking met emotioneel lichaamswerk (ELW). Hier leerde ik weer luisteren naar mijn lichaam en mezelf.
Na mijn middelbare opleiding te hebben afgerond wilde ik met het lichaam werken, maar bij de studie fysiotherapie miste ik de link tussen lichaam en geest. Deze link vond ik wel in de natuurgeneeskunde.
Ik werk vooral met lichaamsgerichte therapie en hanteer de volgende technieken:
- Rebalancing
- Shiatsu
- Voetreflexologie
- Guasha
- Klassieke massage

Daarnaast werk ik met Natuurgeneeskunde en schrijf regelmatig orthomoleculaire en natuurgeneeskundige geneesmiddelen voor. Deze middelen kunnen het zelfgenezend vermogen wat in ieder van ons aanwezig is, stimuleren.