Nederlandse Werkgroep van Praktizijns in de Natuurlijke Geneeskunst

Balance in life

Balance in life
Myrna Schut
C. van Rijplantsoen 11
1063 MC Amsterdam
Telefoon: 06-25274977
Plattegrond
Licentie: Na/Ph/Ac

www.myrnaschut.nl

Aanvullende opleidingen:
Sommige zorgverzekeraars vereisen m.i.v. 2017 aanvullende opleidingen van de behandelaar, deze behandelaar voldoet aan deze voorwaarde.

Opleidingen

Academie voor Natuurgeneeskunde te Hilversum, acupunctuur, fytotherapie en natuurgeneeskunde.
Academie voor massage en beweging te Amsterdam.


Route

Zie website


Openingstijden

Voor afspraken en/of meer informatie kunt u contact opnemen van maandag tot en met vrijdag tussen 9:00 - 10.00 uur (spreek eventueel de voicemail in met uw naam, telefoonnummer en tijdstip dat u te bereiken bent).
De consulten vinden plaats op de dinsdagen, woensdagen, donderdagen. Avonden en zaterdagochtenden zijn mogelijk na overleg.Terug

Praktijk voor acupunctuur, fytotherapie, natuurgeneeskunde, massage

De eerste behandeling bestaat uit een uitgebreid onderzoek. Dit onderzoek kan 1 tot 1½ uur duren. Het onderzoek omvat een groot aantal vragen over de meest uiteenlopende aspecten van uw gezondheid.
Verder kunnen er punten op de romp worden afgetast, kan de tong worden bekeken en de pols zeer nauwkeurig worden gevoeld. Aansluitend volgt het opstellen van een behandelplan / de behandeling.
Tijdens een behandeling kan gebruik gemaakt worden van acupunctuurnaalden, kruiden, bachremedies, warmte, massage en/of voedingsvoorschriften. De vervolgbehandelingen starten met een kort vraaggesprek en ook nu kan de pols gevoeld en de tong bekeken worden. Iedere behandeling wordt aangepast aan uw toestand en de gesteldheid van dat moment.
Het aantal behandelingen is afhankelijk van de aard van de klachten en het verloop van de therapie. Er bestaat geen standaardbehandeling voor een bepaalde aandoening, maar er wordt uitgegaan van de specifieke situatie en omstandigheden. Het is de bedoeling van de alternatieve en niet-westerse geneeswijzen niet zozeer de ziekte, als wel de zieke te genezen.
Geen symptoombestrijding, maar het achterhalen van de oorzaak waarom iemand ziek is.

Cursussen/workshops:
TAO van de vrouw

Leer je eigen natuurlijke vrouwelijke energie stroom opnieuw ontdekken. Wat put mij uit en wat geeft mij kracht? Hoe neem ik verantwoordelijkheid voor de totaliteit van mijn vrouw zijn?
Voor meer informatie, zie website.