Nederlandse Werkgroep van Praktizijns in de Natuurlijke Geneeskunst

Lisette Timmermans, natuurgeneeskundig therapeut

Lisette Timmermans, natuurgeneeskundig therapeut
Lisette Timmermans
Oosteinde 179
2611 VD Delft
Telefoon: 015-2144221
Plattegrond
Licentie: Na/Ph

www.lisette-timmermans.nl

Aanvullende opleidingen:
Sommige zorgverzekeraars vereisen m.i.v. 2017 aanvullende opleidingen van de behandelaar, deze behandelaar voldoet aan deze voorwaarde.

Opleidingen

Lisette Timmermans rondde haar studie aan de Hogeschool voor Natuurgeneeswijzen in Arnhem in 2003 af.

In 2004 werd zij geaccrediteerd door de Amerikaanse beroepsvereniging door colonhydrotherapie (I-ACT) en is zij bevoegd les te geven om nieuwe colonhydrotherapeuten op te leiden.

Lisette volgt nationaal en internationaal trainingen om haar vak bij te houden.


Route

Zie website


Openingstijden

Consulten en behandelingen na telefonische afspraak op werkdagenTerug

Lisette Timmermans, natuurgeneeskundig therapeut

In het eerste consult is er een gesprek over de huidige klachten, het voedingspatroon, de emotionele balans en de ziektegeschiedenis.  Iriscopie wordt als diagnose methode, om de constitutie vast te stellen en te bekijken waar de onbalans zit in het lichaam. Aan de hand daarvan volgt een beeldvorming, een therapievoorstel en een behandelplan. 
Ziekten zijn een uiting van een verstoring in het lichaam. Deze verstoring kan op alle niveaus plaatsvinden. Binnen de natuurgeneeskunde gaat men ervan uit dat er nooit sprake is van één ziek orgaan, maar dat ziekte een stoornis in het gehele lichaam betekent, dus fysiek, emotioneel of geestelijk. Deze benadering brengt vaak een diepere oorzaak van de ziekte naar voren. 
Op basis hiervan wordt door de behandeling het zelfgenezend vermogen op de juiste wijze ondersteunen. Heling ontstaat door opnieuw in resonantie te komen met wie je in essentie bent en dit vrij tot uitdrukking te brengen.

Toegepaste behandelmethodes:

-       Iriscopie
-       Colonhydrotherapie
-       Fytotherapie (kruidenkunde)
-       Voedingsadviezen

Lisette is tevens eigenaar van Aqua Lingua. Via deze opleiding kunnen mensen opgeleid worden tot colonhydrotherapeut.

De locatie op het Oosteinde 179 wordt ook gebruikt voor lezingen, o.a. voor de gezondverstandavonden.nl. Door een lezing bij te wonen kun je ook kennis maken met de werkwijze van Lisette.