Nederlandse Werkgroep van Praktizijns in de Natuurlijke Geneeskunst

Natuurgeneeskunde Meppel

Natuurgeneeskunde Meppel
Mevr. W.J.M. Bast
Industrieweg 11a
7944 HT MEPPEL
Telefoon: 06-11911339
Plattegrond
Licentie: Na/Ph
www.natuurgeneeskundemeppel.nl/

Aanvullende opleidingen:
Sommige zorgverzekeraars vereisen m.i.v. 2017 aanvullende opleidingen van de behandelaar, deze behandelaar voldoet aan deze voorwaarde.

Opleidingen

Huid therapeute, Dr. Hauschka en Dermalogica
Hogeschool voor Natuurgeneeskunde en Homeopathie in Arnhem
Overgangstherapeute register SDDO van vrouwenpoli Boxmeer



Terug

Een praktijk gespecialiseerd in vrouwenzaken

Mijn naam is Wilma Bast en ik werk als Natuurgeneeskundig therapeut in Meppel. Mijn praktijk richt zich met name op vrouwenzaken. Voel je welkom om al je vragen te stellen over zwangerschap, PMS en overige hormonale disbalans, de menopauze of andere vrouwgerelateerde problemen. Ik zal samen met jou zoeken naar een behandeling die je kan helpen deze zaken in balans te brengen. Ik ben afgestudeerd Natuurgeneeskundig therapeut. De 5-jarige HBO opleiding heb ik gevolgd bij de Hogeschool voor Natuur-geneeskunde in Arnhem. Ik werk met kruiden, fytotherapie, Bach Bloesemremedies en therapeutische massages zoals voetreflex, reflexzonetherapie en cupping. Verder geef ik als voedingsdeskundige adviezen op maat.

In principe is natuurgeneeskunde voor alle gezondheidsklachten geschikt. Ik specialiseer me met name in onderstaande klachten:
· menopauze klachten
· begeleiding in de zwangerschap, zowel om problemen te voorkomen als om de allerbeste zorg aan jezelf en je kindje te geven
· vruchtbaarheidsproblemen
· PMS en overige menstruatieklachten
·  migraine
·  spijsverteringsproblemen zoals obstipatie, een wisselend ontlastingsbeeld en buikpijnklachten
· vermoeidheid
· slapeloosheid
·  spanningsklachten als een burn-out
·  ADHD, autistische aandoeningen, of andere mentale problemen
·  rugklachten
·  huidproblemen als acné, eczeem, rosacea enz.

Voorkomen van gezondheids-problemen is altijd beter. Preventief kun je daarom advies krijgen over voeding die bij je past. Of een iriscopieconsult doen om te kijken hoe het staat met je conditie en vitaliteit. Ik werk uitsluitend op afspraak en consulten worden vergoed vanuit de aanvullende verzekering.